Voorruit vervangen DAF

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Voorruit vervangen DAF met beperkte kosten

De oorsprong van de auto- en vrachtwagenfabrikant DAF is terug te vinden in het jaar 1932. Het merk werd opgericht in Eindhoven door Hub van Doorne. De DAF auto's zijn in het bijzonder bekend geworden omwille van hun divers karakter. Enerzijds werden er door het merk dan ook opvallend kleine auto's op de markt gebracht, maar anderzijds waren het vooral de grote vrachtwagens die in de kijker sprongen. Beschikt u eveneens over een DAF (vracht)auto, maar heeft deze een beschadigde voorruit? Bent u daarvoor op zoek naar de meest interessante oplossing? Lees dan snel verder en ontdek welke unieke mogelijkheden wij onze klanten op vlak van een voorruit vervangen DAF kunnen aanbieden!

Is een voorruit vervangen DAF meteen een vereiste?

Wanneer u geconfronteerd wordt met een beschadigde voorruit DAF is het niet meer dan normaal dat u deze schade zo snel mogelijk zult willen laten verhelpen. Dit is niet alleen het geval omdat schade aan de voorruit helemaal niet mooi staat maar ook omdat het de nodige veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen. Een voorruit vervangen DAF is evenwel niet altijd meteen een vereiste. Wanneer u bijvoorbeeld op financieel vlak een zware maand achter de rug heeft is de kans bestaande dat u helemaal niet voldoende geld meer beschikbaar heeft om de voorruit van uw DAF meteen te laten vervangen. Is de schade terug te vinden in één van de uithoeken van de voorruit? Dan is het op zich perfect mogelijk om het vervangen van de voorruit even uit te stellen. Dat geldt niet voor wanneer het sterretje of de barst zich pal in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt. In dat geval is deze meteen laten verhelpen dan ook een absolute must.

Waarom is een voorruit vervangen DAF standaard zo duur?

Een voorruit vervangen DAF is standaard zo duur omdat mensen er in het merendeel van de gevallen voor kiezen om gebruik te maken van een originele, nieuwe voorruit DAF. Een dergelijke voorruit beschikt evenwel over een merklogo wat er voor zorgt dat ze enkel en alleen kan worden verkocht door een echte merkdealer. Op deze manier valt de kostprijs heel wat hoger uit in vergelijking met het after market alternatief dat eveneens op de markt wordt aangeboden. Zelfs een tweedehandse, originele DAF voorruit is vrijwel altijd duurder in vergelijking met een after market exemplaar. Het merklogo zorgt er dus voor dat het kostenplaatje van een originele voorruit DAF zeer hoog kan uitvallen, maar standaard is een voorruit reeds heel wat duurder in vergelijking met een gewone autoruit.

Bovenstaande heeft alles te maken met het feit dat de voorruit van een auto (ook bij DAF) bestaat uit gelaagd glas. Het betreft hier aldus een autoruit die uit meerdere glaslagen bestaat en waar tussenin een laag PVB folie is terug te vinden. Deze folie heeft een klevende werking aan beide zijden waardoor het glas bij breuk samen kan worden gehouden. Zo wordt voorkomen dat ze uit elkaar spat en niet alleen de bestuurder van de auto, maar ook de bijrijder kan verwonden. Met het produceren van een voorruit (evenals autoruiten in het algemeen) gaan bovendien zeer aanzienlijke investeringen gepaard waardoor ook de verkoopprijs vrij hoog kan komen te liggen. Gelukkig hebben wij van Autoglas Concurrent.nl op dit vlak de perfecte oplossing voor u in petto.

De financieel interessantere oplossing van Autoglas Concurrent.nl

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven kan een voorruit vervangen DAF ook uitstekend worden gerealiseerd door gebruik te maken van een after market voorruit. Dergelijke autoruiten worden vervaardigd in dezelfde fabriek als de originele autoruiten en maken zelfs deel uit van hetzelfde productieproces. Ondanks dat er dus bij een voorruit vervangen DAF met een after market autoruit op geen enkele manier wordt ingeboet op vlak van kwaliteit liggen de kosten wel een flink pak lager. Zo hoeft u niet nodeloos lang te wachten om uw beschadigde voorruit te laten herstellen. Een voorruit vervangen DAF is hier bij Autoglas Concurrent.nl immers perfect mogelijk voor ieders budget.

Een nieuwe voorruit DAF laten plaatsen door een echte expert

De mogelijkheid hebben om een voordelige nieuwe voorruit DAF te kopen is uiteraard zeer interessant, maar wie gaat er precies uw voorruit vervangen DAF? Omdat wij het van Autoglas Concurrent.nl bijzonder belangrijk vinden dat onze klanten steevast kunnen rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding kiezen wij er altijd voor om dit karwei uit te besteden aan onze FOCWA-gecertificeerde partner. Op deze manier kunt u er altijd op rekenen dat uw voorruit vervangen DAF gebeurt door een ervaren vakman waardoor u bent verzekerd van het best mogelijke eindresultaat. Bovendien kunt u op deze manier ook zo terug de weg op met uw DAF!