Partner worden? Meld u gratis aan!


Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie


Bent u een bij de FOCWA aangesloten autoruithersteller en wilt u extra opdrachten binnenhalen zonder enige inspanning? Meld u dan nu gratis aan als partner. Autoglas Concurrent zoekt samenwerking met betrouwbare autoruitherstellers. Wij leveren de leads, u ontvangt de opdrachten.

Hoe werkt het?

Autoglas Concurrent genereert leads voor FOCWA gecertificeerde autoruitherstellers en besteedt het leveren en vervangen van de autoruit uit aan onze samenwerkende partners. Hierdoor ontstaat een krachtige samenwerking waarbij iedereen zich kan concentreren op zijn eigen kerntaken.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid hebben wij erg hoog in het vaandel. Aangezien voor onze klanten alleen het beste goed genoeg is, hebben we een aantal voorwaarden opgesteld waar onze samenwerkende partners aan moeten voldoen.

Wanneer kunt u in aanmerking komen voor een samenwerking?

  • Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK en is FOCWA lid.
  • U heeft een aantoonbare ervaring in het vak.
  • U verleent minimaal 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Naast de mogelijkheid om een autoruit in een werkplaats te vervangen verleent u als samenwerkende partner ook de service om op locatie een autoruit te vervangen tot maximaal 1 uur rijden vanaf het vestigingsadres.
  • U verleent op verzoek van de klant de service om ook op zaterdag een autoruit te vervangen.
  • Als samenwerkende partner biedt u de mogelijkheid om binnen 3 werkdagen na het plaatsen van de opdracht door de klant de autoruit te vervangen.
  • Indien er een klacht van een klant komt dient deze binnen een redelijk en acceptabel termijn van 3 werkdagen te worden opgelost.

Heeft u interesse en voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie.

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie